Overige services

  1. U bevindt zich hier
  2. Arrow Opdrachtgevers
  3. Arrow Overige Services

Overige services

Vanuit de community van RA professionals zijn ook een andere succesvolle spin-offs ontstaan. Zij baseren steeds op de zelfstandigheid van de RA professionals, waarbij een bundeling van krachten leidt tot een uitstekende dienstverlener, met kwaliteit, ondernemerschap en onafhankelijkheid tot in de genen!

TIC Assurance
De laatste spin-off vanuit de community is TIC Assurance, opgestart in 2019. Gekwalificeerde en  ervaren zelfstandige RA professionals sluiten zich als tekenbevoegd associate. TIC Assurance levert alle elementen voor een succesvolle uitoefening van het controlevak en de controle daarop. Dat betreft auditsoftware, een stelsel van beheersmaatregelen, software voor clientacceptatie, bestandsanalyse en veel meer.

TIC Assurance is audit only en heel transparant in haar verdienmodel, zodat de van nature aanwezige onafhankelijkheid van de aangesloten ZZP associates alleen nog meer verstrekt wordt. De opzet is dat associates veel meer dan gebruikelijk zelf de controle uitvoeren. Dat geeft korte lijnen. De rol van TIC Assurance als toezichthouder en vergunninghouder zorgt voor checks and balances.

Opdrachtgevers hebben namelijk veel belang bij een gezonde verhouding tussen kwaliteit en compliance. Dit is niet vanzelfsprekend; de accountancysector definieert ‘kwaliteit’ in veel gevallen toch anders dan organisaties en ondernemingen. De unieke werkwijze van TIC Assurance maakt het mogelijk dat compliance weer hand in hand gaat met oprecht meedenken en kwalitatief hoogwaardig advies. Zo kan de traditionele rol van accountant als meedenkend geweten van eigenaren en management hersteld worden.

     


TIC Advisory
TIC Advisory is al enkele jaren geleden opgezet vanuit de community rond TIC. Ook hier zijn zelfstandigheid en kwaliteit de basis geweest voor een heel succesvolle dienstverlening op het gebied van financiële vraagstukken.

Het team van TIC Advisory levert transactie gerelateerde diensten zoals due diligence en onafhankelijke business reviews. De unieke combinatie van brede businesservaring, onafhankelijkheid, commitment, ondernemerschap en gedrevenheid resulteert erin dat opdrachtgevers verzekerd zijn van topkwaliteit.

     

The Independence Company

By The Independence Company

Burgemeester van Roijensingel 2  8011CS Zwolle 038 337 45 25 info@tic.nl The Independence Company, by The Independence Company