Professionals

  1. U bevindt zich hier
  2. Arrow Professionals

Professionals

Vaktechniek en persoonlijke effectiviteit
Het verschil met de concurrentie maak je als professional in de finance en accountancy alleen als je actuele vaktechnische kennis, voortvloeiend uit een gedegen RA-opleiding, combineert met goed ontwikkelde persoonlijke vaardigheden.

Onze visie van persoonlijke effectiviteit houdt in dat jij beschikt over het vermogen om de (potentiële) klant of jouw leidinggevende het gevoel te geven dat hij begrepen wordt en dat jij de juiste adviseur of teamgenoot bent om hem te helpen met het oplossen van zijn vraagstuk. Persoonlijke effectiviteit leidt tot meer interessante projecten en opdrachten en daardoor bovendien tot meer werkplezier en een hogere opbrengst.

Onafhankelijk, maar wel samen sterk!
Wij geloven in een model waarbij hoogwaardige professionals zoals jij zelf bepalen wat ze doen, met wie, waar en wanneer. Je bent je eigen baas en een actieve ondernemer. Daarnaast moet je je bovendien blijven ontwikkelen als professional. En dat valt vaak niet mee, omdat je het alleen moet doen.

Sommige zaken kun je nu eenmaal veel beter samen regelen, juist in een tijd van crisis in en na een covid-pandemie. TIC biedt zelfstandige RA professionals daarom ondersteuning. Wij helpen bij de acquisitie van opdrachten, contracten en betalingen, vaktechniek, counseling, fiscaal ondernemerschap, kwaliteitsopvolging en disputen, collectieve verzekeringen en nog veel meer. TIC is dus primair een serviceprovider en daardoor ook intermediair.

Trainingen
Om te zorgen dat je als zelfstandige RA professional bijblijft in je vak, verzorgt TIC voor PE-punten geaccrediteerde cursussen. Samen met collega’s werk je aan je ontwikkeling; vaktechnisch maar ook op het gebied van ondernemerschap. Het trainingsprogramma van TIC is bestemd voor alle RA’s, AA’s en RC’s, waaronder openbare accountants, interne accountants, overheidsaccountants en accountants in business.

Sprekers zorgen voor uitdagende stellingen en leuke casusposities, wat de discussie bevordert. Vele thema’s, zowel verplicht door NBA als onverplicht, worden behandeld. Op een schaal van 1 tot en met 5 worden onze sessies beoordeeld met een 4,5. Ook is bij onze bijeenkomsten voldoende gelegenheid gereserveerd om met elkaar te sparren en netwerken. Spreek elkaar aan. Onze ervaring: hier ontstaan de mooiste business opportunities!

Verbind je aan TIC!
Er zijn allerlei mogelijkheden om je aan te sluiten bij het TIC netwerk. In de meest uitgebreide vorm staat het hele apparaat van TIC voor je ter beschikking en trekken we samen op in vele aspecten van jouw ondernemerschap. Ook heb je absolute voorrang als het gaat om acquisitie door en opdrachten vanuit het TIC netwerk. Dit geldt ook voor de unieke RegisterRA marktplaats. We hebben immers kennis van jouw kwaliteiten.


      

The Independence Company

By The Independence Company

Burgemeester van Roijensingel 2  8011CS Zwolle 038 337 45 25 info@tic.nl The Independence Company, by The Independence Company