RegisterRA

  1. U bevindt zich hier
  2. Arrow Professionals
  3. Arrow Registerra Professionals

RegisterRA

Samen sterker
Ter ondersteuning van de bemiddelingsfunctie voor zelfstandige RA professionals hebben we een unieke marktplaats opgezet: RegisterRA. RegisterRA richt zich op RA professionals die hun opleiding en loopbaan zijn begonnen in de accountancy en daar tenminste vier jaar in hebben gewerkt. RegisterRA staat echter ook open voor (nog) niet afgestudeerde RA’s, of degenen die zich na hun opleiding niet hebben ingeschreven.

Je registreert waar je hebt gestudeerd, in welke sectoren je hebt gewerkt, wat je hoogste functieniveau was en soortgelijke relevante informatie; zo ben je goed vindbaar voor opdrachtgevers. Ook andere zaken zoals beschikbaarheid, tarieven, reisafstand en dergelijke hebben we zo praktisch mogelijk in het systeem geïmplementeerd. In beginsel is RegisterRA voor professionals volledig gratis; de enige gebruiksvoorwaarde is dat je jouw gegevens actueel houdt.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:  
  • Inschrijven bij RegisterRA is gratis;
  • RegisterRA gebruikt alle relevante eigenschappen van accountants, zodat je goed vindbaar bent;
  • Je bespaart ongeveer 15-25% procent op de bemiddelingskosten;
  • Door te ondernemen via RegisterRA laat je ook de fiscus zien, dat je een echt zelfstandige ondernemer bent.


Treed toe tot de TIC community
Wij hopen natuurlijk dat je vanuit dit eerste contact nader kennismaakt met de organisator van de RA community: The Independence Company. Hoe meer RA professionals zich aansluiten en TIC professionals worden, in welke van de diverse mogelijkheden dan ook, hoe sterker de community en de positie van alle zelfstandigen die er deel van uit maken.

Word je TIC professional, dan zijn er naast RegisterRA nog meer voordelen. Zo kun je je als TIC professional anoniem inschrijven. TIC verzorgt dan vrijblijvend het eerste contact met geïnteresseerde klanten. Jij neemt het contact over als gebleken is dat er een match te verwachten of te realiseren is. Ook krijg je voorrang bij vacatures die exclusief vanuit het netwerk van TIC en TIC Assurance komen.

The Independence Company

By The Independence Company

Burgemeester van Roijensingel 2  8011CS Zwolle 038 337 45 25 info@tic.nl The Independence Company, by The Independence Company