1. U bevindt zich hier
  2. Arrow Albert Tjoonk 19

Albert Tjoonk

47 jaar , Haarlem
Pragmatisch
sociaal
energiek
ervaren
Over Albert Tjoonk

Hands-on, pragmatische en ervaren internationaal financieel manager en business controller. Goed ontwikkelde financiële en analytische vaardigheden en gewend om tussen alle niveaus binnen organisaties te schakelen. Zowel strategische sessies met het management/RvB als het vertalen en uitvoeren van het resultaat in de dag-tot-dag bedrijfsvoering. Resultaatgericht, gewend om te werken in teams, projectmatig en met deadlines.

Kennis van en ervaring met business control, (maandelijks) management rapportage (inclusief analyse van de afwijking met de begroting, vooruitzichten en prognoses), forecasten, strategische planning, M & A, consolidatie. Verder sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden (zowel intern met management/afdeling als extern met belastingdienst en banken), klantgerichtheid en ervaring met het aansturen van verschillende afdelingen (o.a. financiële en planning & control-afdeling), teams en projecten.

Tariefstelling
Op ervaringsniveau
€ 95,- tot € 115,-
Onder ervaringsniveau
€ 75,- tot € 95,-
Nieuwe ervaringsbereik
€ 115,- tot € 135,-
Hoogst afgeronde opleiding Registeraccountant

RUG 1999

Functieniv. accountantscontrole manager

PWC 2002

Werkgebieden

Amsterdam

Talen

Nederlands woord , Nederlands geschrift , Engels woord , Engels geschrift

Vakkennis

Due Dilligence Meer dan 4 jaar Triangle
Consolidatie traject Meer dan 4 jaar Triangle
Due Dilligence
Circa 4 jaar manager geweest bij Deloitte, bij de afdeling Transactiën Services. Managen en uitvoeren van due diligence opdrachten met multi gedisciplineerde teams (financieel/tax/pensioen). Rapporteren en toelichten van de uitkomsten van due diligence opdrachten met de opdrachtgevers en potentiele financiers (banken).
Consolidatie traject
Bij diverse opdrachtgevers verantwoordelijk geweest voor het (maandelijks) consolidatie proces (o.a. Pentascope, Ymere, Fokker Technologies).

Branche-ervaring

wonen Meer dan 4 jaar Triangle
productie Minder dan 2 jaar Triangle
dienstverlening 2 tot 4 jaar Triangle
wonen
Bij Ymere, woningcorporatie gedurende een aantal jaren diverse interim financiële rollen vervuld, waaronder: directeur Financiën & bedrijfsvoering, manager FA, controller Wonen, Manager bedrijfsvoering vestiging Haarlemmermeer.
productie
Bij Fokker Technologies Holding de functie van interim financial controller waargenomen en o.a. betrokken bij stand-alone financiering en verantwoordelijk voor geconsolideerde maandrapportage aan RvB en RvC, budgetproces en jaarrekening.
dienstverlening
CFO van Pentascope Groep B.V. en verantwoordelijk voor financiële verantwoording en alles wat daarbij komt kijken. Tevens integratie na een overname en ontmanteling van een buitenlandse activiteit.

Controle ervaring

midmarket Meer dan 4 jaar Triangle
core audit 2 tot 4 jaar Triangle
midmarket
core audit
Circa 4 jaar werkzaam geweest bij Deloitte Transactiën Services en hierbij als manager due diligence opdrachten uitgevoerd (en gemanaged) waarbij multi gedisciplineerde teams betrokken waren (financieel/tax/pensioen/milieu). Rapporteren en toelichten van de uitkomsten van due diligence opdrachten met de opdrachtgevers en potentiele financiers (banken).

Auditpakketten

Big4 - packages Meer dan 4 jaar Triangle
Big4 - packages

The Independence Company

By The Independence Company

Burgemeester van Roijensingel 2  8011CS Zwolle 038 337 45 25 info@tic.nl The Independence Company, by The Independence Company

Bel / Mail ons

Wij nemen contact met u op